Manueel therapeut(e)

 

Beste collega,

 

Heb je zin om in een ambitieus, dynamisch team te komen werken?  Heb je zin om samen met ons het aanbod manuele therapie binnen onze praktijk mee op de kaart te zetten?  Misschien ben jij dan wel de collega die we zoeken! 

 

Wij zijn een duo praktijk gespecialiseerd in kinesitherapie bij kinderen en volwassenen.  Wij zijn op zoek naar een ambitieuze therapeut(e) met sterke skills in manuele therapie.  Kennis van dry needling is zeker een meerwaarde maar geen vereiste.  Je kan starten met 10 à 15 uur en dit kan snel uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking.  Onze ambitie is op middellange termijn de praktijk uit te bouwen tot een groepspraktijk bestaande uit meerdere therapeuten met verschillende disciplines.  Persoonlijke aanpak en individuele aandacht zijn belangrijke waarden voor ons.

                                                                                                                                  

Wil je samen met ons de praktijk naar een hoger niveau tillen?  Twijfel dan niet en stuur snel je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 31 augustus 2022.  Startdatum is voorzien op 15 september 2022.  Indien je nog meer info wilt over de vacature kan je ons ook bereiken op het telefoonnummer 0474/311175.